Övrigt

Jan Hedh… här!

24 november, 2016

Jag är så stolt att få presentera en efterlängtad medverkan här på bloggen! Nämligen Jan Hedh!! Han kommer att dela med sig av sin fantastiska choklad- och konditorkunskap och sin långa erfarenhet inom området med några fina recept!

Om du är bak- och chokladintresserad som du troligtvis är när du läser här 🙂, så behöver väl egentligen Jan Hedh ingen närmre presentation. En av Sveriges främsta chokladexperter och konditor- och bagarmästare! Han har under många år arbetat som konsult inom bakverk, konditori och gastronomi över hela världen och är författare till ett antal böcker.

Fram till Nyår kommer du här på bloggen att hitta ett inlägg i veckan där Jan delar med sig av ett härligt recept på något bakverk, pralin eller något annat som passar bra för årstiden!

Det vill du inte missa!🙂

Nedan är ett urval av de böcker som Jan har skrivit. Kanske ett bra tips på julklapp till dig själv eller någon annan som älskar att baka!

9789113074672   desserter-bok   mastarnas-menyer      efterratter-tartor-och-godsaker-av-jan-hedhpassion-for-desserter   glasspassion   277-sorters-kakor sura-degar-sota-brod  gofika choklad-av-jan-hedh brod-och-kaffebrod  tartor

 

 

Du kanske även gillar

Inga kommentarer

Skriv en Kommentar