Övrigt

Skåne

12 juli, 2017

Har varit på en riktigt mysig liten skånevisit! Fyra generationer var vi som drog iväg en kortis. Mammor och barn, kusiner, sysslingar och så gammelmormor förstås. En intensiv och mycket rolig och mysig liten minisemester.

Det är ju så härligt att komma till havet… njuter massor av havsluften och bruset från vågorna!

Vi var i mysiga Mölle som ligger några mil utanför Helsingborg.

Vi solade och badade i havet och åt gott gjorde vi förstås också! Det är ju en rolig del av att åka iväg. Lunchen tog vi på charmiga Knafves café i nere hamnen. En smarrig toast skagen med rostat surdegsbröd fick det bli för mig.

På kvällen åt vi på det supermysiga krukmakeriet som serverade jättegod surdegspizza på uteserveringen/trädgården. Sådär riktigt charmigt och mysigt och massor utav folk!! Senare på kvällen tog vi en tur upp på naturreservatet Kullen och hann precis se solen gå ner över havet.

Kan verkligen rekommendera både knafves och krukmakeriet om ni ska till Mölle i sommar😊.

 

Du kanske även gillar

Inga kommentarer

Skriv en Kommentar