Övrigt

Anledningen…

15 september, 2017

Ni kanske är några stycken som saknar mina chokladinlägg här? Det var ju ett tag sen sist. Jag ser att ni trots allt är många som ihärdigt kikar in här flera gånger i veckan ändå och det är jag såklart jätteglad för! Därför känner jag att jag vill tala om varför det inte blir några inlägg på ett tag så slipper ni undra vad som hänt. Jag har inte tänkt sluta men jag kommer att ta en paus.

Jag skriver inte så väldigt mycket om det här, eftersom jag vill att det ska vara en chokladblogg med fokus på goda smaker och härliga recept, men det finns såklart en anledning till att mitt bakande och chokladbloggande avstannat. Vi har haft en tuff sommar i familjen. Min man var dålig ett bra tag och efter många turer fram och tillbaka så fick han tillslut beskedet cancer. Det är sånt där man fasar för ska hända men ändå på nåt sätt inte tror ska hända en själv. Men nu har det drabbat vår familj, också.

Hösten kommer att bestå av jobbiga cellgiftsbehandlingar för hans del. Han har genomgått en period nu och man märker att det inte bara är själva behandlingarna som är tuffa. Kroppen blir ju väldigt nedsatt och det har redan blivit flera extraturer till sjukhuset för att kolla värden, läggas in för hög feber och infektion och ja… det verkar bli något hela tiden.

Min tid och energi den här hösten kommer jag lägga på att få allt att flyta på så bra som möjligt för familjen, hjälpa Henrik så mycket det går och att så gott det går hinna med mitt jobb. Men bloggen får helt enkelt vänta till bättre tider! Jag vill helst inte bara göra ett inlägg då och då, utan ambitionen är att den ska uppdateras flera gånger i veckan. Så jag väntar hellre med att komma tillbaka tills jag känner att vi i familjen är tillbaka friska och pigga.

DÅ blir det en massa härlig choklad här igen!

Jag hoppas att du hänger med mig då, trots att det blir ett längre uppehåll nu. Kanske gör jag något inlägg då och då på instagram så följ mig gärna där eller på facebook, så missar du inget under tiden.

Jag hoppas innerligt att den här tiden går fort och så bra det kan och ser fram emot att komma tillbaka hit igen!

 

 

Du kanske även gillar

Inga kommentarer

Skriv en Kommentar