Okategoriserade

Häromdagen i trädgården

13 juni, 2019

Är det någon sommar hos dig än? Här skiftar det snabbt kan man säga. Häromdagen såg det ut så här och igår och inatt var det spöregn och åska! 

Jag tänkte dela med mig lite bilder från trädgården! Kan det va kul eller vill ni BARA se choklad här inne? Själv tycker jag det är roligt med en liten blandning när jag kikar in på andra bloggar eller instagram så jag går på vad jag tycker. Är det alldeles för tråkigt får du väl scrolla förbi eller hojta till så får vi se om jag lyssnar;).

Det finns mycket kvar att göra i trädgården för att få den helt som vi vill, men vi har också kommit en bra bit på väg. Nu är det väl någon enstaka grej som jag skulle vilja få fixat, annars är det absolut ingen stress med resten! En trädgård blir väl aldrig “färdig”? I alla fall inte om man har det som ett intresse att fixa med den. Det som jag vill fortsätta med är att göra fler små “rum” med växter och kanske någon avdelare eller möbler. Men allt kostar ju också och vi vill gärna göra andra saker under tiden med, som att resa osv. Så då får man ta det lite efter hand.

Jag är så glad över poolen, och soffan haha, där tillbringas mycket tid:) Ja men visst är det mysigt med soffor utomhus? Men ärligt talat, så mycket tid tillbringas det nog inte där egentligen. Jag gillar att greja när jag är i trädgården. Plantera, rensa ogräs eller så finns det alltid något staket eller annat som ska målas. Om inte annat, så är det ju det vanliga plocket… mat som ska fixas och blöta handdukar och badbyxor som hamnar lite överallt där de inte ska!! Men på kvällarna är det mysigt att hamna i soffan med en filt. Mycket mysigt!

Och poolen används väldigt flitigt av barnen och jag älskar det! Så härligt när de kommer hem från skolan och kanske har med sig någon kompis och så badas det, ibland i timmar. Härligt! 

Idag är sista riktiga skoldagen för barnen, sen väntar skolavslutningar och ett långt och förhoppningsvis alldeles underbart sommarlov tillsammans!!

Du kanske även gillar

Inga kommentarer

Skriv en Kommentar